Crowdfundingmaand voor kinderboerderijen

Crowdfundingmaand voor kinderboerderijen

Dit jaar doen 24 kinderboerderijen mee aan de 6de Kinderboerderijen Actief Toer. Dé speciale crowdfundingmaand waarin iedere kinderboerderij spaart voor een eigen doel. Deelnemende kinderboerderijen komen uit Amersfoort, Breda, Delft, Den Haag, Leiden, Naaldwijk, Noordwijkerhout, Poeldijk, Utrecht, Voorburg en Zoetermeer 

Donatie 
Op de kinderboerderijen kan je tijdens bezoek of activiteiten een donatie doen. Dit jaar wordt het doen van donaties nog makkelijker gemaakt. Door het scannen van een qr code of een sms (sms GEIT naar 4004) kan eenvoudig en veilig een donatie gedaan worden. Alle deelnemende kinderboerderijen hopen voor 1 juli hun spaardoel gerealiseerd te hebben.

Volop acties en activiteiten voor spaardoelen
Tijdens de actiemaand is er van alles te doen op de deelnemende kinderboerderijen. Drie kinderboerderijen organiseren de Kinderboerderijen Actief Run, een leuke sponsorloop op het terrein van de kinderboerderij.

Supporters
Een groot aantal supporters ondersteunende de kinderboerderijen tijdens deze actiemaand bij het behalen van de spaardoelen: Kinderzwerfboek, Fonds 1818, Marne Drukkers, Jantje Beton, Boerenvee en Tilpellets. 
Tijdens de vorige 5 edities hebben de kinderboerderijen dankzij de bezoekers via de Kinderboerderijen Actief Toer in totaal bijna €200.000 binnengehaald om wensen in vervulling kunnen laten gaan. 

Om alle spaardoelen op de 24 deelnemende kinderboerderijen te realiseren, is dit jaar ruim €25.000 nodig. Meer informatie en actuele donatiestand www.kinderboerderijenactief.nl/actief-toer

De Haagse burgemeester Krikke liet zich tijdens een werkbezoek aan Landzigt informeren over de spaardoelen.

KINDERBOERDERIJENACTIEF