Domeinbijeenkomst natuurinclusief onderwijs: 6 maart

Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Domeinbijeenkomst natuurinclusief onderwijs: 6 maart

maart 6 @ 9:30 am - 5:00 pm

Het Collectief Natuurinclusief domein Onderwijs heeft in 2023 samengewerkt aan de totstandkoming van de Agenda Natuurinclusief 2.0, nu is het tijd om met de geformuleerde acties aan het werk te gaan. Domein Onderwijs, Vereniging GDO, SME, Leren voor Morgen, IVN en Kenniscentrum Mission Zero van de Haagse Hogeschool nodigen je graag uit voor de start van deze nieuwe fase op 6 maart.

We zijn te gast in het Woldhuis in Apeldoorn. In de ontluikende bossen zien we je graag om zaadjes te planten voor een natuurinclusief 2024 (en verder). Meld je hieronder aan voor 23 februari.

Programma

Het programma bestaat uit twee delen, je bent welkom om de hele dag te komen of één van de dagdelen kiezen.

In de ochtend richten we ons op de organisatie van het domein, we nodigen mensen en organisaties uit die vanuit hun werkzaamheden of organisatie een bijdrage willen en kunnen leveren aan een of meerdere actielijnen. Daarbij staat de volgende vraag centraal: Hoe werken we als domein aan de realisatie van de doelstellingen? We presenteren het jaarplan van 2024 en we verkennen de alliantievorming rond de diverse actielijnen.

Het middagprogramma richt zich op onderwijsprofessionals en wordt begeleid door Bas van den Berg, associate lector Leren voor Regeneratie aan de Haagse Hogeschool. We werken in het kader van actielijn 1 ‘Onderwijs in ontwikkeling’ aan de versterking van de natuurinclusieve onderwijspraktijk. Verwacht een actieve werksessie waarin we focussen op de onderwijspraktijk en werken aan de ontwikkeling van de community. Na afloop ontvang je het boek van Bas van den Berg: Onderwijzen tijdens Transities.

09:30-10:00 | Inloop met koffie
10:00-12:00 | Samenwerken in domein Onderwijs
12:00-13:00 | Lunch
13:00-16:00 | Onderwijs in ontwikkeling, werksessie met Bas van den Berg
16:00-17:00 | Borrel

Locatie: Woldhuis, Het Woldhuis 11 in Apeldoorn
Routeinformatie vind je hier.

Ben jij erbij? Meld je aan voor 23 februari

Gegevens

Datum:
maart 6
Tijd:
9:30 am - 5:00 pm

Locatie

Het Woldhuis
Het Woldhuis 11
Apeldoorn, Nederland