Keurmerk lesmateriaal voor duurzame ontwikkeling op Wikiwijs gelanceerd!

Keurmerk lesmateriaal voor duurzame ontwikkeling op Wikiwijs gelanceerd!

Educatiespecialisten uit het netwerk van GDO en Leren voor Morgen werken samen om lesmateriaal te beoordelen en van het keurmerk ‘Leren voor duurzame ontwikkeling’ te voorzien. Dit lesmateriaal is eenvoudig te vinden op een aparte pagina in Wikiwijs, een platform van Kennisnet (uitgevoerd in opdracht van het Ministerie van OCW) waar docenten van po, vo en mbo lesmateriaal kunnen creëren, maken, vinden, bekijken en downloaden.

Lesmateriaal met het keurmerk ‘Leren voor duurzame ontwikkeling’ voldoet aan kwaliteitscriteria, die je hier kunt vinden: https://lnkd.in/gKJQ-3FZ

De educatiespecialisten benaderen duurzaamheid breed vanuit de 17 Sustainable Development Goals. Dit betekent dat zij ook kijken naar de sociale kant van duurzaamheid. De thema’s waarop kan worden gezocht: Gelijkheid, Gezondheid, Circulaire economie, Bouw, infrastructuur en mobiliteit, Water, Energie, Klimaat en Natuur en biodiversiteit.

Heb jij waardevol lesmateriaal geschikt voor deze pagina? Deel het met info@wikiwijs.nl en de specialisten bekijken voor je of het voldoet aan de kwaliteitscriteria!
Bekijk de pagina.