Vacatures voor GDO-bestuur

Vacatures voor GDO-bestuur

Vanwege het verstrijken van de bestuurlijke termijnen zoeken wij een nieuwe voorzitter en nieuwe bestuursleden.

Profiel voorzitter

Wij zijn op zoek naar een voorzitter die kennis en ervaring heeft met veranderprocessen. Een bouwer die de vereniging breder en sterker kan maken. Als boegbeeld van de organisatie is de nieuwe voorzitter een netwerker pur sang, die zowel de weg weet in Den Haag, provincies als in de gemeentelijke wereld. Zij/hij is betrokken bij duurzaamheidsvraagstukken en kent de kracht en impact van het sociaal instrumentarium waarmee onze leden werken. Voor de GDO-leden is hij/zij aanspreekbaar, een verbinder die op landelijke en regionale bijeenkomsten de leden positief weet te prikkelen. Lees meer over de voorzittersvacature.

Profiel van een bestuurslid met een bestuurlijke achtergrond bij overheden

Wij zijn op zoek naar twee bestuurders uit de hoek van de overheid die betrokken zijn bij duurzaamheidsvraagstukken en de kracht en impact kennen van het sociaal instrumentarium waarmee onze leden werken. Daarnaast verwachten wij van bestuursleden dat zij in staat zijn de visie van de vereniging actief uit te dragen. Ook treden zij op als sparringpartner voor het bureau. Incidenteel kunnen zij de vereniging bij externe contacten vertegenwoordigen. Lees meer over de vacatures voor bestuursleden.

Meer informatie en reageren

Reageren kan via René Munsters, GDO programmamanager Duurzame samenleving, Rmunsters@verenigingGDO.nl. Voor nadere informatie ku je bellen met René op 06 – 5135 4104 (op dinsdag en donderdag) of met Jacqueline van Dongen, voorzitter GDO, op 06-3862 2151.